Voor het gezin

Wij bieden opvoedondersteuning in de vorm van ouderbegeleiding, systeemtherapie en/of opvoedondersteuning.

Loop je in de opvoeding weleens vast of voel je machteloosheid in het ouderschap? Merken jullie dat je graag ondersteuning wilt op dit gebied dan kan je ook bij ons terecht.

Wij bieden opvoedondersteuning in de vorm van ouderbegeleiding. Onze systeemtherapeut of ouderbegeleider gaat dan met jou / jullie een plan maken om te ondersteunen. Dit kan bij ons op de praktijk maar soms kan het ook helpend zijn dat wij bij jullie thuis komen.


Naast ouderbegeleiding bieden wij ook systeemtherapie (gezinstherapie). Systeemtherapie is erop gericht om de onderlinge relaties binnen het gezin te versterken. In systeemtherapie gaat het om het te gaan herkennen en leren begrijpen van patronen binnen jullie gezin waar niet helpende gedragspatronen in ontstaan. Maar we kijken ook naar wat gaat er wel goed in jullie gezin en waar zit jullie kracht. Jullie leren emoties en behoeftes meer naar elkaar uit te spreken, hierdoor ontstaat er meer ruimte voor onderlinge verbondenheid en zelfvertrouwen binnen jullie gezin.

Voor kinderen hebben wij een speciale pagina gemaakt waarin wij uitleggen wat wij doen:

Een blij gezin met twee kinderen
Een blij gezin aan tafel. Vader, moeder en twee kinderen.

Wij staan voor je klaar