Nina van Rijn

Sinds 2009 werk ik met plezier in de jeugdhulpverlening. Bij verschillende instellingen heb ik ervaring opgedaan in het werken met kinderen, jongeren, jongvolwassenen en hun ouders. Ik heb zowel ervaring in de psychiatrie als in de jeugdzorg.

In de afgelopen jaren heb ik mij mogen ontwikkelen tot GZ-psycholoog en EMDR therapeut (basis-en vervolg opleiding afgerond). Ik houd me zowel bezig met diagnostiek als met behandeling. In mijn behandelingen maak ik gebruik van EMDR, CGT en oplossingsgerichte therapie. Ik vind het belangrijk om, naast het gezinssysteem, indien mogelijk, ook het netwerk van het kind of de jongere bij de behandeling te betrekken.

Woorden die mij omschrijven zijn professioneel, communicatief vaardig, betrokken en direct. Daarnaast vind ik verbinden, openheid en humor in mijn werk belangrijk.

  • Functie: GZ-psycholoog
  • Lid van: NVGZP, VEN
  • BIG registratie: 89920769725

Werkdagen: Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
Email: Nina@praktijkopmaatgemaakt.nl
Telefoonnummer: 0634303162