Maaike Martens

Als systeemtherapeut (gezinstherapeut) ben ik opgeleid om gezinnen die op een bepaald moment vastlopen met elkaar te behandelen om weer goed samen verder te kunnen. Dit doe ik door het gesprek aan te gaan met de gezinsleden vaak in wisselende samenstelling. Ik maak gebruik van o.a. onderdelen uit de methodiek van Nieuwe Autoriteit, AFFT en ik ben gevorderd EFT therapeut.

Sinds 2003 ben ik werkzaam in de kinder- en jeugdpsychiatrie en heb ruime ervaring opgedaan met diagnostiek en behandeling van kinderen, jongeren en hun ouders.

Respect, empathie en humor zijn kenmerkend voor mijn manier van werken. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar wat ouders en kinderen nodig hebben om weer in vertrouwen verder te kunnen met elkaar.

  • Geregistreerd systeemtherapeut bij de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)
  • Gevorderd EFT-therapeut en ingeschreven bij de stichting EFT nederland
  • KVK nummer: 641697766
  • persoonlijke AGB code:90102873

Werkdagen: Maandag, donderdag, vrijdag
Email: Maaike@praktijkopmaatgemaakt.nl
Telefoonnummer: 0617202484